Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Simakovа O$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Korenets Yu. Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough [Електронний ресурс] / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__5 Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання плодів чорноплідної горобини у технології виробів з пісочного тіста. Досліджено вплив добавки чорноплідної горобини на основний рецептурний компонент пісочного тіста - пшеничне борошно. Встановлено, що добавка чорноплідної горобини сприяє не лише підвищенню харчової цінності виробів з пісочного тіста, але й надає можливість поліпшити якість пісочного тіста.
| 2. |
Simakovа O. Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough [Електронний ресурс] / O. Simakovа, Yu. Korenets, T. Yudina, I. Nazarenko, Iu. Goriainova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__9 Встановлено високу ферментну активність добавок амаранту багряного та позитивний вплив на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. Визначено зміни стану білкових речовин у тістовому напівфабрикаті: присутність добавок у тісті інтенсифікує процес гідролізу крохмалю, що створює умови для скорочення строку дозрівання тіста. Запропоновано нову методику порівняльної оцінки протеолітичної активності ферментної сировини шляхом вимірювання відносної в'язкості розчинів желатину.
|
|
|